ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - 100.Yıl İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Emeği geçen tüm personelimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz 4. Sınıfılar arası “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” resim yarışması düzenlendi. Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Daha sonra resimler okul koridorlarında sergilendi.

Bu anlamlı çalışmalarından dolayı öğretmenlerimizi ve öğrencilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuz 100. Yıl İlkokulunda Sınıf Öğretmenimiz Naime DEMİR' in başlattığı ve Sınıf Öğretmenlerimiz Keziban ATLI, Rüken ŞANLI, Esra ÇİFTÇİ  ve Eylem MIZRAK ın destek verdiği BİGEP kapsamında İyi Uygulama Örneği  olarak "Okuduğumu Paylaşıyorum" çalışması Haliliye BELEDİYE İLKOKULU İle Bozova ATGÜDEN ŞEHİT KEMAL DEMİR İLKOKULU öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile başlamıştır.  Çalışmanın amacı: Okumanın anlama ve başarı üzerindeki etkisini arttırmak. Öğrencilerimizi günümüzün problemi haline gelen teknoloji bağımlılığından uzaklaştırarak kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve bu alışkanlığı akranları arasında yaygınlaştırmak. Çocuklara toplumsal sorumluluk kazandırmak ve kitaplarımızı fayda sağlayabileceğimiz kişilere ulaştırmak.

Nis

4-C Şubesi tarafından, sınıfça Ramazan Bayramı hazırlıkları yapıldı.

Nis

BİGEP kapsamında 3. sınıflar arası "Anahtar Kelimelerle Hikâye Yazma" yarışması yapıldı.

Nis

Okulumuz 4-C Sınıfı tarafından Battani Uzay ve Bilim Mekezi, Müzlüm Gürses Müzik Müzesi ve Basın Müzesine gezi düzenlendi.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden 2-D Sınıf öğretmeni Naime DEMİR öncülüğünde, Şanlıurfa Haliliye İlçesi Belediye İlkokulu’na Kitap toplama kampanyası yardımında bulunmuştur.

Emeği geçen tüm öğretmelerimize Teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından; Risk grubu öğrencilerimizin sosyal ve sportif faaliyetlere yönlendirilme çalışmaları, mahremiyet eğitimi, çocuklarda öz disiplin geliştirme eğitimi, teknoloji bağımlılığı eğitimi, trafik farkındalık eğitimi ve akran zorbalığı farkındalık eğitimi verildi.

Mrt

"Öğrencilerin sözlü anlatım becerilerinin geliştirilmesi için sınıf ve öğrenci düzeyinde öykü, şiir, masal, metin okuma vb. okuduğunu anlamaya yönelik etkinlikler gerçekleştirmek üzere okulumuz 3-O şubesi tarafından Şanlıurfa Çocuk ve Gençlik Kütüphanesi'ne gezi düzenlenmiştir.

Mrt